0294 - 266 221 | 06 - 21 54 78 87 info@fysiobackincontrol.nl

Over ons

Back in Control is een fysiotherapiepraktijk waar u terecht kan met al uw lichamelijke klachten van het bewegingsapparaat. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van klachten gerelateerd aan de wervelkolom, zoals lage rugklachten, nekklachten en hoofdpijnklachten. Bij Back in Control leert u door middel van oefeningen zelf invloed uit te oefenen op uw klacht. 

Naast fysiotherapie zijn onze specialisaties, manuele therapie, McKenzie, dry needling en masterclass hoofdpijn. Deze specialisaties geven ons de mogelijkheid om u een behandeling op maat te geven en u weer ‘Back in Control’ te krijgen.

Saskia Hilhorst

Ik ben Saskia Hilhorst en de trotse eigenaar van Back in Control fysiotherapie. Vanaf jongs af aan heb ik al affiniteit met beweging en de houding van het menselijk lichaam en was de stap om een opleiding fysiotherapie te gaan volgen dan ook een logisch gevolg. Na deze studie, een aantal jaren ervaring in een ziekenhuis in Wenen (Oostenrijk) en een manueel therapie opleiding ben ik uiteindelijk bij een praktijk in Ouderkerk aan de Amstel gaan werken. In 2016 werd het tijd om mijn vleugels uit te slaan en mijn eigen praktijk op te starten in Abcoude.

Maak een afspraak

Heeft u klachten en wilt u weer pijnvrij kunnen bewegen? U kunt bij ons terecht met of zonder een verwijzing van uw arts. 

Op afspraak?

Het is mogelijk om buiten de openingstijden een afspraak te maken. Vraag naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen?

U kunt ons altijd een email sturen of even bellen als u toch nog een paar vragen heeft.