0294 - 266 221 | 06 - 21 54 78 87 info@fysiobackincontrol.nl

Over ons

Back in Control is een fysiotherapiepraktijk waar u terecht kan met al uw lichamelijke klachten van het bewegingsapparaat. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van klachten gerelateerd aan de wervelkolom, zoals lage rugklachten, nekklachten en hoofdpijnklachten. Bij Back in Control leert u door middel van oefeningen zelf invloed uit te oefenen op uw klacht. 

Naast fysiotherapie zijn onze specialisaties, manuele therapie, McKenzie, dry needling en masterclass hoofdpijn. Deze specialisaties geven ons de mogelijkheid om u een behandeling op maat te geven en u weer ‘Back in Control’ te krijgen.

Saskia Hilhorst

Ik ben Saskia Hilhorst, trotse eigenaar van Fysiotherapie Back in Control. Na jarenlange ervaring in Wenen (Oostenrijk) en Ouderkerk aan de Amstel heb ik de stap genomen om mijn eigen praktijk te starten in Abcoude. Hier werk ik sinds 2016 met veel plezier.

In het pand op de Kerkgaarde 2, hebben we een fijne samenwerking met een kinderfysiotherapeut, podoloog, logopedist, BSR therapeut, kindercoach, thuiszorg en consultatiebureau.  Ik onderhoud regelmatig contact met huisartsen in Abcoude en Ouderkerk. 

 

Maak een afspraak

Heeft u klachten en wilt u weer pijnvrij kunnen bewegen? U kunt bij ons terecht met of zonder een verwijzing van uw arts. 

Op afspraak?

Het is mogelijk om buiten de openingstijden een afspraak te maken. Vraag naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen?

U kunt ons altijd een email sturen of even bellen als u toch nog een paar vragen heeft.