0294 - 266 221 | 06 - 21 54 78 87 info@fysiobackincontrol.nl

Fysiotherapie

Jaarlijks maken veel mensen, jong en oud, gebruik van fysiotherapie. Omdat ze klachten hebben vanwege hun houding of omdat een beweging problemen oplevert. Het kan gaan om sportblessures, klachten die ontstaan zijn tijdens het werk, revalidatie na een ongeval of operatie, een ‘verkeerde’ beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt.

Een behandeling duurt ongeveer een half uur per keer. Elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders op de behandelingen. Tijdens  de eerste afspraak vormt de therapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw gezondheidsprobleem, door u eerst vragen te stellen en te onderzoeken. Op basis daarvan stellen wij samen met u een behandelplan op. De fysiotherapeut adviseert, behandelt, begeleidt en coacht u in het herstelproces. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van revalidatie apparatuur gericht op kracht en/of conditie verbetering. Ook preventief advies en voorlichting behoort tot de taken van de fysiotherapeut. Door gerichte begeleiding leert u voldoende en verantwoord te bewegen.

Maak een afspraak

Heeft u klachten en wilt u weer pijnvrij kunnen bewegen? U kunt bij ons terecht met of zonder een verwijzing van uw arts. 

Op afspraak?

Het is mogelijk om buiten de openingstijden een afspraak te maken. Vraag naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen?

U kunt ons altijd een email sturen of even bellen als u toch nog een paar vragen heeft.